Wednesday, January 11, 2012

bila di sekolah dulu part #7

salam alaik.

gua seorang bekas pelajar sekolah menengah sains seremban batch yang ke-tujuh. dan tentunya , gua sayang sekolah gua. bila dah keluar sekolah dan jadi budak2 kolej dengan misai dan kumis ni , memang jarang sangat la kan dapat gathering batch ramai2. jadi , beberapa bulan lepas batch gua adakan friendly match bola dengan bebudak form 5 .

memang.memang batch gua menang.menanggung kekalahan.haha..memang lauk lah haritu. semua dah stok buncit dan boroi , gemuk dan gedempol tapi tu tak penting.yang paling penting. semua nampak bahagia.dan lepas dua tahun tinggalkan sekolah itu , perasaan bila jumpa muka2 yang pernah belajar sekali . memang epik. semua dah mcm muka bapak orang.

jadi biasalah , gua guna kamera film.gambar sebulan atau dua bulan dari tarikh kejadian baru ada bajet nak pergi cuci. kih3. jadi enjoy2 la muka hensem2 ex saser tahun 2009 ni.

enjoy la gambar2 bawah ni.semuanya calon penghias wajah majalah mangga bagi bulan june 2012. kalau mana2 yang rasa nak kenal sila kontek gua di fb. kih3




                           















semoga kalian berjaya di mana saja kalian berada. 
SASER NAMAMU TERATAS.
takkan saser hilang takhta.

eyh. mana gambar gua?

hah amik kau. calon rejected utk jadi cover majalah mangga.dah macam budak juvana mana dah.kih3

ini gambar masa form 5.ternyata sekarang lebih hensem.

camera : kamera film zenit E tahun 1980
film : kodak colourplus 200.


5 comments:

  1. Replies
    1. awinn :D
      *double excited*

      Delete
    2. hamboihh.tahu dah siapa ni. HAHA

      Delete
    3. kantoi maza stalk blog ko, anas. haha!

      Delete
  2. anas post dlm group saser kot..aku tgkla.haha

    ReplyDelete