Thursday, May 6, 2010

wahai virus.

salam alaik.

punat papan kekunci ditekan-tekan.sungguh asyik.mungkin kerana sudah lama tidak berYM.hati ini ketagih.kawan-kawan dicari.sungguh asyik.tekan sana.tekan sini.say hi.say hee.say helo.

jeng3.

foto http://onlineImages.com/getimages.php.

mungkin kerana asyik menekan.dan akhirnya.tertekan.dan hasilnya.tak menahan.virus.virus.huaaaaaaaaa.sumpah aku tension.lagi aku tension sebab dah berpuluh kali scan tak jumpa2.apa punya antivirus ntah.oleh kerana lappy ini masih dara.tp tp tp.lappy ini ada antivirus.Avira namanya.
a
aku mula mencari cari virus dajal ini.tak jumpa.tak jumpa.bapak tension.aku try uninstall YM.then install balek.sama jugak.mangsanya?aku.

sekali dia keluar.amik ko.sepuluh tegur.tegur bukan sebab nak say hi say hello.buzz sebab tanya."anas,gamba apa tu?"gila kalo seratus 14 kali dia kua.seratus 15 kali aku kena explain.

virus benci betul la.kesian fira en?ahahaha.dia dah la pembawa.kena kat aku.aku jadi pembawa.amik ko.ramai member da kena.dajal punya virus.sebar la virus cinta ke.timbul gak kasih sayang.haduihh.

seseorang.tolong aku.aku tak tahu dah macammana nak cari.tak jumpa2 gak.macam main polis sentri pon ade gak.seseorang yang pernah kena.

tolong.
tolong.
tolong.
tolong.
tolong.

10 comments:

  1. ahahaha.
    best doe bende ni fira. >.<

    ReplyDelete
  2. ahahaha.hey stalker.wakaka.tengs adila!!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah waktu tu aku pakai lappy yang memang kejap hidup kejap mati tunggu masa nak betul2 mati atay kudrat dia kuat lagi nak sambung hidup lama lagi.

    dan dan, maaf tertulis D-word kat ko.

    ReplyDelete
  4. sam.
    maafkan.
    bukan niatku.
    ahahaha

    ReplyDelete