Thursday, May 13, 2010

amani.amani.amani

mia sara @ amani.
salam alaik.

lihat baby diatas.oh maaf.bukan bayi.awek diatas.sgt chooomeeelll~~~ gila daring kot amani ni.ahahaha

sedih.sedih.sedih.adamaya dah tamat.ahahahahahahaha.apa nak buat weh pukul 6.30 sampai 7.30? haduih.tgk je la Malaysia lawan esok.kalau kalah tamat jugak lah jawabnya.eheheee.aku takmau tulis adamaya or lisa surihani sebagai title post ini kerana hati ini mengetahui , ribuan lagi blogger dengan tajuk yang sama.ahaaa.tats y aku letak gamba amani sebab aku tahu ade ribuan lagi letak gamba lisa.hehe

5 star and a huge clap la kat drama ini.walaupon aku sebenarnya tgk2 last2 episod je sebenarnya.wakakakaka.itu pon sebab dia suh tgk.ekekeke.tapi aku menghayatilah cerita ini.

*anas ketidakstabilan hormon*

btw.ada tak sesiapa tahu formula yang sesuai tuk mendapatkan anak macam amani??ahaha.sila bagi kat aku.V=IR ke. pai r square H ke.ahaha

gulp.
ok.papai.

p/s : yazid.aku da jd fan lisa surihani da skang.ahahahaha!

anas dah dpt L.korang ada ke?ahahaha.budus.

8 comments:

  1. carik lagi 5 org fan.kita blh buat fanclub hahaha

    ReplyDelete
  2. ahhaha.ape?fanclub cawangan exsaser?ekekeke

    ReplyDelete
  3. ahahaha!
    welcome to da club.

    ReplyDelete
  4. camne nak join sekaki?? haha

    ReplyDelete
  5. L baru anas? serious shit? HAHAHAHAHAHA

    weyy baik jadi fans aku dr lisa tu. aku lagi lawa. haha

    ReplyDelete
  6. aniq.ko nak join?orite.welkam2.ahahaha
    eeyh eyh eyh ayu?aku silap baca ke.wakakaka

    ReplyDelete
  7. haa chantek chantek.
    aku pengurusi
    anas naib pengurusi
    sam setiausaha
    aniq bendahari
    tinggal cari ajk je hahaha

    ReplyDelete