Wednesday, February 2, 2011

mari berbahasa google translate

salam alaik.

IELTS gua bulan empat.jadi gua taknak lama-lama.gua prepare awal.gua tengok budak TESL bukan main rajin lagi.gua budak engine pon nak mendalami b.i jugak.ada hal apa?

I now want to name anas.gua the age of nineteen years. I love this good enough tofriendly with people. dorang said I do love this man. but in a friendly-friendly gua.gua nisensitive. easy to shed tears. eww. I gelinya. guava cave. I like the word because I holdcapub presidential power rangers Seremban (PRS). I remember talk dorang matterwhat. the reason for the cave that position of trust from the gods. one foot caves to heaven. The other side to hell. Today I want berblogging takda motif. I just type andpress this button-nekan because I want to try google translate. I want to see googletranslator can not translate this cave Malay daily in the English south towards Australia. Iwant to see how google translate can translate English sentences in a cave withoutsigns memutarbelitmurugayahkan cave. google translate if you can translate thissentence betul.boleh cave nest cave cock kat kampung.

I was interested lomo. again I say this aromatic mouth capub again and wantedattention. I remember back to swallow and defecate their verses. they actually joking.hihi. I avoid the story. jokes that are sometimes closer kitorang. and sometimes wemereganggakan muscles. eyh. I saw her already smell the food from the ground floor.This belly has also not breathing. let's eat. Come eat salad king

I have poetry.
jog two or three cats.
jogging with the cat
-------------------------------------------------------------------------

salam alaik.

nama gua anas.gua sekarang nak masuk umur sembilan belas tahun . gua ni senang jugak nak ramah dengan orang .dorang kata gua ni senang buat kawan. tapi dalam ramah-ramah gua.gua ni sensitif. mudah mengalirkan air mata . eww. gelinya saya .gua jambu batu. orang kata gua suka capub sebab gua pegang jawatan presiden power rangers seremban ( PRS ). ingat gua peduli apa yang dorang cakap .sebab bagi gua jawatan itu amanah dari tuhan. sebelah kaki gua ke syurga . yang sebelah lagi ke neraka. hari ini gua takda motif nak berblogging. cuma gua menaip dan menekan-nekan punat ni sebab gua nak cuba google translate. gua nak tengok google translate boleh tak translate bahasa melayu seharian gua ni dalam bahasa inggeris arah australia selatan. gua nak tengok sejauh mana google translate boleh translate ayat gua dalam bahasa inggeris tanpa perlu memutarbelitmurugayahkan ayat-ayat gua. kalau google translate boleh translate ayat gua ni betul.boleh bertelur ayam jantan kat kampung gua .

lomo memang minat gua . sekali lagi mulut wangi berkata saya ini capub lagi dan mahukan perhatian . ingat gua telan dan berak balik ke ayat-ayat mereka. mereka bergurau sebenarnya . hihi. gua tarak kisah. gurauan itu kadang-kadang merapatkan kitorang. dan kadang-kadang mereganggakan otot-otot kami. eyh. nampak nya gua sudah terbau makanan dari aras bawah. perut ini juga sudah lama tidak bernafas. mari makan. marilah makan ulam raja

gua ada pantun.
dua tiga kucing berjoging.
joging dengan si kucing borhan.
gua pon dah naik pening.
baca traslate tak menahan.
hehehe.

p/s : google translate tak dapat translate pantun gua.nampak tak ketuanan melayu tu?hahaha

6 comments:

  1. taktahan betul, direct translation. haha

    ReplyDelete
  2. ni tak direct ni.haha cuz aku try

    bow wrong car cut two are
    panah salah kereta potong dua adalah.

    tapi tak jadi.hik3

    ReplyDelete