Saturday, October 23, 2010

lomo outing. volume 1




gambar pendahuluan. :) lain2 akan menyusul tunggu film developed.ahaha
-byk lagi lomo gear takde tuu.ramai da balek. :)

salam alaik.


ptg td aku naek bus kl hop on hop off keliling k.l sambil ketip2 gamba dan memanaskan ketul2 otakdari kl sentral.tugu negara.medan mara.klcc.karyaneka.and pusing2 kl.oh ya.menggunakan kamera film. :) bersama rakan2 yang yang minat fotogerafi dan lomogerafi yang sumpah cool tanpa mengira umur dan warna kulit.ahaha.cool la beb.

oh ya.masih menunggu kawan2 td yg guna camera digital update gamba kat fb baru boleh tempek byk2 kat blog ni.almaklumlah gamba kamera film kena cuci kasi suci dulu. :) mcm2 kamera aku jumpe beb.dari russian camera.range finder.lomo.spinner.horizon yang mahal.geng zenit.yaschica.geng diana n holga.geng action sampler n super sampler.octomat dan geng digital.semua ada.

aku enjoy.sumpah aku enjoy.aku nak outing lg.dan lg byk kamera.seni ini best.bukan rasis camera apa kau guna.even digital photographer pon ada je time outing td.yang penting minat yang sama and takda asabiyah. :)

walopon semua yang guess umur aku salah.ada ke cakap aku dah 22.ni yang aku panas ni.kalo umur aku 22.aku da third year degree.muehehehe.btw.korang rock!

aku penat.tp aku suka.tengss all lomosapiens!

p/s : even aku da stay k.l lama pon tak pnah jejak tugu negara.muahaha.hop on hop off leh tahan best. :)

5 comments:

  1. jeles nye anas!! tak leh nak join dah! bz exam rrr.. grrr!

    ReplyDelete
  2. illyna.nanti da free roger la k.kite outing same. :D

    rem.alaa.kau pon best n sempoi. :)

    ReplyDelete
  3. arghhh! nanti ader outing roger kitorg nas!!

    ReplyDelete
  4. aku da ajk kot aritu.uhuhu.korang kan ade event. :) takpe2. next timee.

    ReplyDelete