Monday, December 24, 2012

idea.

salam alaik.

            
apa kejadahnya orang masuk blog aku sebab nak tengok zakiah anas berkemban? lol.tolonglah sesiapa beri dia idea yang lebih menarik.

aku paling banyak idea untuk menulis sesuatu perkara ialah ketika aku sedang berak. waktu tu , idea untuk menulis mencurah-curah. banyak betul topik dalam otak. topik serius-serius politik. topik hipster. topik bagi nasihat ala-ala fazilah kamsah.topik-topik merapu.

tapi malangnya sesudah aku flush dan berlalu pergi ,topik-topik itu hilang bersama bau-bauan yang pekat.

* * *

jadi akhirnya aku stuck disini , tak tahu nak tulis apa-apa.

kembalikan idea ku jamban !

2 comments:

  1. kan? lepas ni kena bawa sebatang pen dan sehelai kertas ke tandas. kah3

    ReplyDelete