Thursday, June 24, 2010

rangka ayam.





modul A-level aku.hahaha.
salam alaik.

hari ini indah.2 jam bermesra bermanja dengan kancil berenjin bersama cikgu ah lai.aku igt hari ini hari last aku belajar kereta.rupa-rupanya ada satu sesi lagi.oh ya.aku test 29 haribulan ini. kalau wajah sugul mongol yang korang lihat aku di KMS nanti.korang tahu la sebab apa.ahaha.bagi aku bukit aku boleh lepas.parking aku asyik langgar tiang. gatal betul tiang tu nak berkepit ngan kancil aku.eyh kancil encik ahlai.

tadi aku facebooking.tiba2 rasa gelodak kelodak memberontak nak belajar photography balik.eeee.aku tahu aku takda DSLR shining2 cam korang.sedap je snap2.gamba lawa.eleh.itu pon lepas edit guna photoshop.hahaha!yang aku ada cuma ZENIT TTL.camera usang dari rusia tahun 80an yang guna film.tak lupa kamera lomo pertama aku.GOLDEN HALF.sangat kiut.kamera 35mm terkecik dunia.masa aku nak pegi cuci gamba aritu.apek boroi kedai gambar tu gelak2.dah la boroi.nampak pusat.dia cakap kamera aku tak laku.bagi dia free pon dia taknak.kamera budak2 tadika dia cakap.eee.sapa nak bagi kau free.kau nak beli seratus lima puluh ringgit pon aku tak jual.sebab aku beli harga dua ratus.hahaha.

aku suka photography.lagi2 film2 ni.bagi aku cool sangat.tp cool2 pon duit kena ada dlm poket gak.nak cuci and beli film.huhu.oleh itu.tinggal lagi 5 hari.aku bertekad nak googling balek manual nak guna ZENIT TTL ni.haha.esok venue aku K.L.maybe area penjara pudu yang baru runtuh kot. yiah. aku nak habiskan film.yeahh.dan start balek snapping.woohoo.setakat ni ada gak la beberapa film aku cuci.tapi hasilnya tak cukup memuaskan lagi.gamba still lagi blur n gelap.well. kata bahasa penjajah lagi.praktis membawa sempurna.hehehe.

oh ya.rangka ayam.ahahaha.korang suka rangka ayam? korang penah terfikir camna leh dapat rangka ayam?mana pegi semua isi?hak3. ke dia amik ayam2 tak cukup zat je and then takut rugi dia buat la rangka ayam.haha.best ouh rangka ayam.baru rm2.50 kau dapat sekor.MCD or kepsi leh ke dapat camtu? alah.jangan cite la yg keje mcd n kepsi tu. mmg la muak makan ayam.mesti korang mimpi pon ayam en.bapak tak stim mimpi korang.

ok. sebelum merepek aku tuka jadi kerepek. baik aku berhenti. daaa. :D :D oh ya. nanti aku sumbat karya photography aku yang masih dara dan muda.korang komen ok. :)

3 comments:

  1. meh sesi fotografi ngn muhammad al amin ni haa. pejuang tanah air. drpd amik gamba penjara pudu. hahahah

    ReplyDelete
  2. aku amik lesen kat area rumah aku la.ahahaha.

    ahahah andre.susah sgt nak buat appoinment ngan pejuang ni.

    ReplyDelete