Tuesday, September 1, 2009

aku.kantoi.



salam alaik.


hari ni 1 september 2009 :D aku meneruskan trial JPNS ku di saser....aku balek skola awl beb...tatkala bebudak sume ngah epy ngan family kat umah..aku ari selase da balek da..
aku sedih!!! arghhh....hp aku kene rampasss huaaaaaa....siot3...aku terkantoi jugak akhirnya..daripada 9 org yg bwk hp time pkampungan ilmu kat dorm aku..aku sorang busted..hahaha...siot tolll siot siot siot siot... da name still lagi dlm minggu cuti..aku mesej r member sume..aku tido berpelukkan hp kesayangan aku yg dari form 3 aku pakai..henset murah..tp bermakna.

pada satu subuh yg hening lepas sahur kat DM ngan sipot sume..aku tido...tp aku dikejutkan ngan satu gegaran 1 megapixel hertz suare cekgu shahrul kejut subuh..mak aih..terkejut aku dibuatnya...aku leh bilang bape kali ke die masuk A202 tu sebab dorm aku tpencil sket...huiihh...
kelam kabut aku bangun..tgk2 henset kat tangan..die sibuk gerak dak2 laen bangun..aku blur2 lg..sipot yg tido sebelah aku plak gi baling selimut..bajet nak kaver..haha..aku yg ngah mamai x amik pon selimut tu..wat2 cool..depan katil aku berdindingkan helaian baju yg digantung tok elakkan cikgu nampak..tp cikgu da syak..aku plak bodow gi letak bwh tilam..adoooii..aku bajet die x de r nak wat spotcheck mengejut..

sepatutnye aku letak dlm poket lepas tu terus bla gi smayang subuh pada pukul 6.50 pg..sumpah aku tido mati aritu..(bukan aritu je )
lepas aku bangun dari katil dengan mengkofidenkan diri bahawa hp aku x kan kantoi..aku tunggu dak2 laen berdiri..adoi..sekali cikgu shahrul kate die nak cek katil aku..aku da cuakk.. da...arghh..pasrah je la..lepas satu..satu tilam die geledah..seb bek pijok sempat sambar hp die bawah bantal time cekgu cek bwh tilam aku..tahniah pijok..anda bertuah..hahaha..aku plak? nasib x baek.

cikgu akhirnya berjaya menjumpai hp aku..huaaa....x leh wat ape r...hp aku tlah tkantoi..
pagi tu..die bajaya mengumpul 8 hp...aku..acap..jambu..maza..boyak..naim..dafi ngan sape tah sorang lg aku lupe..hahaha...skang aku leh fokus study..bajet fokus..x leh hidup weh tanpe hp..

keesokaannye..naif besta ngan adwa plak kantoi..tahniah kepada anda.( die sebelah aku ) :D
adoiii.....hari2 ku tanpe hp..due bulan mendatang..ade ke patut die kate nak bg simcard aku lepas raya...x raya la aku wooii..hahaha..

best sial kantoi...otak ko..huuu...
tahniah kepada anas :D

5 comments:

  1. hahaha...
    sian ko...
    aku dulu xpnah kantoi...sbb aku dulu prefect...klu ada spotcek jek...aku pandai2 la cover he3 lg pun aku duk kasturi...en shahrul xdenya rajin g sana...ha3

    ReplyDelete
  2. kesian..

    (tu je i mampu kata)

    hehe

    ReplyDelete
  3. patut ler...aritu pekampungan ilmu sume dok blok dpan...hancus..hahaha

    ReplyDelete
  4. xpe..stok enpon kat mesia xkan abes..haha..>.<

    ReplyDelete