Wednesday, August 5, 2009

TRIAL SBP start? = takde air kat ostel! haha

salam alaik'

huuuu..mencanak siot..itulah yg aku mampu katekan kat soalan bm trial sbp tahun 2009..haha..buat pertame kalinye aku x cukup mase abiskan due2 paper..ape leh wat..tawakkal sajalah...sejarah paper 1 pon da abes...esok b.i ngan sejarah lagi..haha..minggu depan larh plg kencang..sume subjek sains..

dalam kesebokan dak2 sume trial...sekali skola aku x de air...huahuahua..maka berkumandanglah pengumuman.."perhatian kepada sume pelajar..sile bawa baldi anda untuk mengisi air..bla..bla.."
hahaha..dlm mase 2 taun..ni first time skola bwk lori air dtg SASER..muehehe..x tau la cane aku nak mandi petang ni..x mandi kot..hueh..lgpon mane aku bwk baldi.."menumpang" baldi org ade lah..kadang2 terembat..hak3..adoi..aku pon x tau bape lame lg x de air ni..arap2 sekejap je larh..

PENGUMUMAN

aku akan menjalani exam trial sbp n JPNS selama 4 minggu.
-------------------------------------------------------------------------

doa korang mengiringi perjalanan aku ke kelas omega yg still bersepah walopon da trial..haha..

p/s : baru aku tau dafi fobia darah..bukan dafi AF..dafi member aku..muehehe

1 comment:

  1. weh
    tak sempat nk wish.
    goodluck weh!
    usaha sungguh2!
    :)

    ReplyDelete